fbpx
Затвори

Пребарувај

Одјавете се и прифатете ги вашите ритуали

До денес, Barner секогаш ви помагаат во вашата дневна рутина, со своите канцелариски очила. Сега, со очилата за сонце, подготвени се за вашите ритуали. Barner се подготвени да бидат со вас и кога ќе се одјавите и исклучете. Со вас заедно, кога ќе излезете надвор, да го живеете моментот и правите спомени.

Нова Колекција Очила за Сонце

Ја поседуваме нашата рутина. Ги прифаќаме нашите ритуали.

ПРИДОБИВКИ ОД КОРИСТЕЊЕ НА ОЧИЛАТА ЗА СОНЦЕ НА БАРНЕР

3 КАТЕГОРИЈА НА ФИЛТЕР
ЗА СОНЧЕВИ ДЕНОВИ

100% UVA И UVB
ЗАШТИТА

МНОГУ ОТПОРНИ
CR-39 ЛЕЌИ

СУПЕР УДОБНИ
ЗА НОСЕЊЕ

Brad Glossy очила за сонце

Holly Glossy очила за сонце

Pascal очила за сонце

Brad очила за сонце

Osterbro Glossy очила за сонце

Одржливи очила за сонце

Belleville очила за сонце

Dalston

Chamberi

Le Marais

Метална Колекција

Mazzu Колекција

Био-Базирани

Back to Top
Продуктот е додаден во кошничката