fbpx
Затвори

Пребарувај

Sale Ends In:

Osterbro Sun – Tortoise Cocoa – Кафени Леќи

На залиха

3,590.00ден

БИО Базирани , изработени 45% семки од рицинус и рицинусово масло , со био разградлива футрола и опаковка овие очила даваат нова димензија и допринесуваат за заштита на природата. Високо квалитетни и стилски , за целосна заштита на вашите очи од UVA и UVB зраци, дополнително поларизирани за почист поглед и заштита од одсјај. Уживајте во надворешните активности, додека истовремено гледате во вашите дигитални уреди!

БИО Базирани рамки изработени  45%  од семки од рицинус и рицинусово масло.
 • Помала емисија на CO2.
 • Лесни и високо отпорни CR-39 леќи
 • Поларизирани леќи за почист поглед и заштита од одсјај
 • Филтер од 3-та категорија, за сончеви денови и општа употреба. 100% заштита од UVA и UVB зраци.
 • Флексибилни шарки и делчиња што ќе се прилагодат на која било форма на лице
 • Гумирана текстура која спречува лизгање кај носот и ушите
 • Use the original cleaning cloth in order to clean fingerprints, dust, and other imperfections.
 • If additional cleaning is required, use a PH neutral soap with lukewarm water. Avoid alcohol and solvents.
 • Avoid the use of abrasive products and unclean cloths, as these can alter the characteristics of the lenses.
 • Use only original accessories and replacement parts.
 • Remember to keep your Barner glasses in their original case, in a dry place with a temperature between -20°C and 40°C.
Back to Top
Продуктот е додаден во кошничката