fbpx
Затвори

Пребарувај

РАБОТЕЊЕ КОН ПОДОБРА ИДНИНА

Во Барнер, сè што e создадено е направено имајќи ја во предвид околината. Од нивните материјали до нивниот производствен процес до нивната посветеност за неутрализирање на јаглеродот, сите работат за зачувување на земјата додека изработуваат одлични работи за дигиталната генерација. Овие врвки се ексклузивни дизајни на Барнер и се направени со издржливи, флексибилни и јаки материјали.

Врвки за очила

ПРОНАЈДЕТЕ ЈА СОВРШЕНАТА КОЛЕКЦИЈА ЗА ВАС

Во Барнер, сè што e создадено е направено имајќи ја во предвид околината. Од нивните материјали до нивниот производствен процес до нивната посветеност за неутрализирање на јаглеродот, сите работат за зачувување на земјата додека изработуваат одлични работи за дигиталната генерација. Овие микрофибер крпи се есклузивни дизајни на Барнер и се направени со издржливи и јаки материјали.

Крпи за чистење

Back to Top
Продуктот е додаден во кошничката